• 42
    dönemine göre haklı bir hashtag'ti. bütün bir transfer dönemi boyunca hazırlanıp, türlü türlü kaliteli isimler ortaya atılıp "şampiyonlar ligi'ne kalınca gelecek parayla oyuncu alacağız" diye beklenip lazio'da sarri'nin gözden çıkardığı, gidiyor diye lazio taraftarının bayram ettiği, 32 yaşındaki bir oyuncuya 3 yıllık sözleşme verip yıllık 2.5 milyon euro verilecekti.

    ki bu vecino bu sene lazio'da 1 kez ilk 11 başlıyor, 90 dakikayı tamamladığı bir maç yok ve 45 dakikadan fazla oynadığı sadece tek bir maç mevcut. böyle bir vecino'ya yıllık 2.5 milyon euro bağlamayı normal karşılıyorsanız tebrikler, içinizde bir cenk ergün yaşıyor, mutluluklar dilerim.

    vecino'nun yerine ndombele'nin alınmasını bile mantıklı buluyorum. olmamış çocuğa don biçmek kolay olduğu için şu an "vecino olsaydı gruptan çıkardık" demek, berbat bir performans göstermesine rağmen "tete olmasaydı kopenhag maçını berabere bitiremezdik" diyerek tete'yi savunmaya benziyor.

    şimdi ise aynı senaryoyu izliyoruz. para yok dendiği için transfer yapılamadı, boey'den gelecek para beklendi, sağ bek için bir sürü isim ortaya atıldı ve biz yine tuzlukla en fecaat örneğe koşuyor gibiyiz. üstelik afrika kupası'nda oynayan ve ne zaman döneceği belli olmayan bir beke paralar saçmak üzereyiz.

    galatasaray taraftarı akıllıdır. umarım vecino'da olan bu tepkimizi aurier için de kullanır ve bu transfere engel oluruz. dubois'ı 500 euro verip geri çekmek bile daha mantıklı bu adama verilecek yıllık 2-3 milyon euro yerine ve bu adam yıllık 4 milyon euro istiyormuş. fıkra bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın