• 22
    2023/2024 sezonunu ilk 2'de tamamlayacağımız kesin. bu da demek oluyor ki şampiyonlar ligine ön elemelerde dahil olacağız.

    saçma sapan veteranlara ''gelsin 3 ay idare eder ehe ehe'' ''yazın daha iyileri olur onları alırız ya'' diyenler var. bu adamlar turist gibi takılıp haziran'da yol alacaklar.

    haziran sonunda takımda sağ bek, sol bek, orta saha ve 10 numara pozisyonları alarm verecek. bonservisli olan oyunculardan ayrılan/satılan olursa o haneye +1 transfer daha ekleyin siz.

    temmuz geldiğinde takım eksikliklerden sürünürken ''temmuz'da pahalı oluyor'' bahanesiyle transferleri en iyi ihtimal ağustos sonu veya eylül başında yaparız. bu süreçte de ön eleme maçlarına allah'a emanet kadroyla çıkarız. sonra sezonu erken açmış formda bir kuzey takımı tertemiz avrupa ligine şutlar bizi.

    şampiyonlar ligine gitmenin ölüsü 30-40 milyon dolar kazandırıyor. maç günü gelirleri ve sponsorluklar hariç. bu sezonun başında dandik takımları elerken ne kadar zorlandığımızı unuttuk. işi sıkı tutmak yerine günü kurtarma derdindeyiz.

    tebrik ederim, günü kurtardık. yarının ise içinden geçtik. emeği geçenlere teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın