resim
Lorenz Assignon
Takım:Burnley
Mevki:Sağ Bek
Yaş:24
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 152
    yazın kiralık transfere karşıyım ama kışın kiralık transferle gelebilir. bence kendisi alınırsa bek rotasyonu sol bekte barış, kaan ve fatih demireli beyin getireceği gurbetçi kardeşimiz (berkay sanırım adı), sağ bek rotasyonumuz ise yine barış, kaan ve assignon olacak.
    eğer dubois gelmeyecek ve barış ve kaan iki bek pozisyonunda birden rotasyon olacaksa bir orta saha alınmak zorunda. alınmazsa bu sefer ben de yangıncı olacağım.
    eğer ziyech'in keyfi hala gelmediyse bir yerleri oynuyorsa ve assignon dışında bek alınmayacaksa çok net bir oyuncu kurucu kanat alınmak zorunda. alınmazsa bu sefer ben de yangıncı olacağım.
    barış'ın bek oymasına asla karşı değilim. barış üzerindeki baskıyı azaltacağı gibi bence bir iki sene içinde boey'den daha pahalı bir transfer bile yapabilir bek pozisyonunda. yalnız o zaman yerini dolduracaksın kardeşim.
    max bir kiralık olacak şekilde yapılması gereken transferlerde isim şartı aramıyorum. geleceğe dönük de olabilir ama max 25 yaşında olmalarını talep ediyorum.
    assignon transferi sadece sağ bek pozisyonu ile alakalı bir transfer olarak görülmemeli. bütün takımın sistemini bu pozisyon üzerinden değerlendirmek zorundayız.
    geldiyse hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın