resim
Lorenz Assignon
Takım:Burnley
Mevki:Sağ Bek
Yaş:24
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 122
    zorunlu olmayan, cüzi bedelli bir opsiyonla kiralansa tabii ki daha iyi olurdu. en nihayetinde bize avantaj sağlayacak bir durum bu. ancak olmadı diye karalar bağlanacak bir durum yok.

    bunu sacha'dan sonra assignon'dan da verim alacağımıza inanmama rağmen söylüyorum. bunun da tek nedeni var, assignon'un yaşı...

    assignon sacha ile aynı yaşta bir bek. yani aldın, 2 yıl oynattın, herkese gösterdin yaşı olacak 25. yani alabileceğin tavan bonservis bedeli, sacha kadar yukarıda olmaz.

    üstelik assignon sacha kadar agresif olsa da, güçlü bir bek değil. yine türkiye liginde bir çok takıma sacha'nın çektiği muamelenin bir benzerini çekecektir ama avrupa'da bir sacha eziciliği görebilmek zor.

    sacha ile oyuna yaklaşımı aynı tornadan çıkmış. zaten izlerken bunu da görüyorsunuz. sadece küçük nüanslar var, sacha adamla ikili mücadeleye girince rakibe kamyon çarpıyor, assignon girince kamyonet gibi. hücumda sacha ile aynı noktada topla buluştuğunda assignon rakip için uzi ise, sacha tek tabanca. ani hücumda ters topta yakalandığında sacha elit bir stopere dönüşebiliyorken, assignon biraz daha beceriksiz gibi gibi.

    yani oyuncuların arasındaki kişisel farklar var, ancak aynı tornanın ürünü. kolayca sacha yerine koyarsın, türkiye'de negatif anlamda fark yaratacak kadar keskin farklar değil bu. hatta assignon ofansif anlamda belki fark yaratabilir.

    avrupa maçlarında ayı da çıkabülü, taş da düşebülü... o seviyelerde canavarlar var.* gerçi zaten avrupa'da herkesi canından bezdirecek sacha'yı ara transferde bulmak da kolay iş değil.

    edit: son bir konuya da düzenleme getirelim.olaya bir de şöyle bakın, sacha sonrası, assignon da bizde parladı diyelim. sonuçta ciddi bir bedelle çok daha önemli yerlere transfer olduğunu varsayalım.

    rennes b yazımda bahsettiğim gibi, adamlar 4 4 2'yi, 4 bekle oynuyor. girin bakın kaç tane bekleri var. ve buradan her yıl bir kısım oyuncu başka yerlere gidiyor.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın