resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 1624
    ilk geldiğinde hatırlayamadığım futbolcu.

    ciddiyim, futbolu az buçuk takip etmeme rağmen zamanının ciddi pahalı bir transferini hatırlayamamıştım çünkü adamı görünce hiç tanıdık gelmemişti. işten güçten fırsat anca olunca eski videolarına baktım ve...

    sonunda hatırladım. evet, bu adam cidden iyi topçuydu ama benim hatırladığım adamla şu an arasında abartmıyorum bir 10-20 kilo arası var. eski haline bakın, anlarsınız; çubuk gibi adam. boşuna yalan söylemeye gerek yok; kemikleri iriymiş, en formda döneminde bile böyleymiş vs. değil abi. neyse ki internet denen bir şey var da eski videolarına bakabiliyoruz.

    muhtemelen bir şeyler yaşadı bu dönemde, bu yaşta bu kadar geriye gidilmez fizik olarak. o yüzden eleştiremiyorum veya dalga vs. geçmek amacıyla da yazmıyorum; insanların ne yaşadığını bilemeyiz sonuçta. ama açık seçik var olan bir şeyi de saklayamayız. ya bu haliyle kabul edip oynatacağız ya da yollayacağız. zaten bu sorunları olmasa buraya düşmezdi.

    bu şekilde kaybolan insanlara üzülüyorum. bir yetenek heba olmuş gibi geliyor. bizde olur ya da bizde olmasa da umarım bir şekilde sorunlarını çözer ve mutlu bir hayat yaşar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın