resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8216
    kendisiniz ıslıklanması tabiki de üzücü. bu kadar populer olup, cok para kazanınca futbolun içinde olan seyler bunlar demeli ve eksiklerine odaklanıp cevabı sahada vermesini bekliyorum.

    ancak; şimdi durup bir bakalım neler yapmış ve neler vaad ediyor bize kerem aktürkoğlu.

    https://www.sofascore.com/...em-akturkoglu/903324

    22 maçta 79 dakika mac başı sure alip 8,03 gol beklentisinden 9 gol cikarabilmis. beğenilmeyen, tüh kaka zaha varya arkadaşlar 9 golü 3,42 xg den cikartmis ve ayrica da 59 dakika yani mac basina 20 dakika az oynayarak kerem’den.
    ( bir penaltinin 0,76 xg olarak hesaplandığını da buraya bilgi olarak ekleyelim.)

    ısi haritasi, mucadelesi, oyunu istemesi, daha bir cok ozelligi harika kerem’in, kimse ona bisey diyemez. ama eksik olan ozellikleri onun buyuk takimlarda ve buyuk liglerde oynayabilmesinin onunde.ilk dokunusu, kolay top kayiplari, mesela icardi 3 kisinin ortasinda yapa yalniz topu alir almaz ona orta aciyor, oyunu sete oturtamamasi bunlar onemli eksiklikler arkadaslar. transfer olamaz demiyorum iyi performans gosterdi sampiyonlar ligi grup maclarinda ancak oralarda tutunmak onemli. kimse ona okan buruk gibi 70-80 dakika birsey yapicak diye katlanip, sans vermez oralarda. zaten bizim ligde herkes bize karsi 5 li savunma yapip otobusu cekiyor orda durumlar farkli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın