resim
Ferdi Erenay Kadıoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Bek
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 602
    iyi futbolcudur, çok yönlüdür, diri futbolcudur. çalışkan olduğu, kendini geliştirmeye çalıştığı da belli. fenerbahçe'nin bence oyununun en önemli parçası çünkü temposu sayesinde tadic hala aktif futbola devam eden biriymiş gibi görünüyor şu haliyle.

    gelgelelim kendisi bırakın en iyi beki ıvır zıvırı, önce iyi bir bek olsun. ferdi, hücum yönü çok kuvvetli ancak savunma yönü de bir o kadar kötü bir futbolcu. pozisyon almayı, ofsayt çizgisini korumayı falan bilmiyor. bu yüzden dandik takımlarımız bile fenerbahçe kalesine hep ferdi tarafından geliyor. bu da normal zira futbolculuğuna bek olarak başlamamış adam. en fazla geçiş savunması yapabilir veya ikili mücadele kazanabilir. bunun dışında bu oyun bilgisiyle bek olarak çok iyi yerlere gelmesi zor bence.

    ayrıca fenerbahçe taraftarı her zamanki gibi kendini kandırıyor. ferdi, iki bekte de iyi performans veriyor ligimizde doğru. sıkıntılı olan kısmı şu, fenerbahçe taraftarı barış alper muamelesi yapıyor kendisine. bunun sebebi de farklı mevkilerde oynamış olması. iyi de ferdi sağ ve sol bek dışında fark ne zaman yaratmış ki? oynamak maharetse muslera'yı da atalım, ona da ''oynuyor bak'' deriz. ferdi zaten kanat olarak bekleneni yapamadığı için beke geriledi. barış alper sol önde beşiktaş maçı, forvet ve forvet arkasında fenerbahçe maçları, sağ önde united deplasmanı, sol bekte yine fenerbahçe deplasmanında müthiş performanslar vermiş bir adam. ferdi ile barış'ın herhangi bir alakası yok yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın