resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9932
    rekortmen teknik direktörümüz.

    kendisi hakkında çöpe giden 1 eleştirim de mevcuttur. oyuncu değiştirmelerini, bazı oyuncularda gereksiz inadını, bazı maçlardaki kötü oyunu eleştirmişimdir.

    ama şuan en son kendisi eleştirilir. çünkü barış alper'in ve kaan ayhan'ın joker yardımıyla mükemmel bir iş çıkarıyor.

    kendisi hakkındaki en sevdiğim ve en çok kızdığım konu ise ne yönetime ne oyunculara çok yüklenmiyor. kol kırılır yen içinde kalır diyor resmen.

    efsane teknik direktörümüz fatih terim 'in bir ara transferde söyle bir demeci olmuştu:

    --- alıntı ---

    transferde söylenecek şey şudur; bir kere birçok oyuncu adı çıkıyor. biz listemizi verdik, herkes de aşağı yukarı bunları biliyor. imkanımız varmış da yapmıyormuşuz gibi bir durum yok. tam tersi olmayan imkanları zorlayarak yapmaya çalışıyoruz. ben yönetimin elinden gelen yapacağına inanıyorum. evet, irfan can kahveci'yi istiyoruz. mohamed'i (mostafa) istiyoruz, onyekuru'yu istiyoruz. değişim zamanı olabiliyorsa bunu zorlayacağız. biz genelde hamleleri ocak'ta yapıyoruz bildiğiniz gibi. biz temmuz'da etebo'nun kiralanması dışında bir şey harcamadık. tabii borçları ve pandeminin etkisini göz önüne aldığımızda her kulübün durumu bu. biz listemizi yaparken rakamsal olarak bize geri dönüşü olacak yetenekli oyuncuları alıyoruz. biz başkalarına scoutluk yapmaktan yorulduk. ben yönetimin gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. kimseyi almadan teknik olarak kimseyi vermeyi düşünmüyorum. ama ben bunu teknik olarak söylüyorum. isterse galatasaray kulübü menfaatler doğrultusunda istediği kararı verebilir ama ben böyle düşünüyorum.

    --- alıntı ---

    kendisi bunun hafif olanı olarak acil bek istiyorum demiştir.

    bu denli oyunun döndüğü ama kendisinin hala yarışta olduğu üstelik avrupada da yoluna devam ettiği durumda kendisine köstek değil destek olmak gerekli.

    zaman hazır olacak eski dünya yıldızı dönemi değildir. kendisi sağ ve sol bekte en azından 10 üzerinden 7'lik oyuncuları hak ediyor.

    hep yanındayız hocam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın