• 113
    en tepesinde yer alan genç ve aktif grupla daha ön sıralarda yer alan jurassic park tayfa arasında kalan kitlenin hareketsiz ve verimsiz olduğu bloktur. eğer 2019-20 sezonundaki 412 ye gelen tarz bir ekip o arada bahsettiğim yerde konuşlansaydı çok acaip bir şey çıkardı ortaya.

    ayrıca burayı okuyan sevgili dostlar, blokdaşlar,

    rakip tribün hatırı sayılır bir sayı ve ses gücü ile geldiğinde onlarla skordan bağımsız(ilk yarım saatte 3-0 ı bulup pasifize etmediğimiz sürece) baş etmenin yegane yolu onların bağırdığı anaonim besteleri( x spor sen çok yaşa, haydi w haydi w haydi vb) anında kendi takımımıza uygun hali ile bağırmaktır. bu en etkili rakip tribün bastırma yoludur. zira sadece 417 sakinleri değil, staddaki hiç kimse rakip tribünü dinlemeyi istemez bundan mutluluk duymaz. dolayısı ile demin de bahsettiğim anonim ve herkeste ortak olan bestelerde katılım daha fazla artıp rakibi daha pasifize hale getirir.

    bunu 2019 sezonundaki iç saha fenerbahçe maçında çok güzel uygulayabilmiştik ama sonrasında nedense tekrarı gerçekleşmedi. denemekte, unutmamakta fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın