2009-10 Türkiye Süper Lig 33.Hafta Maçı
20:00 Ali Sami Yen Stadyumu
1 - 2
  • 72
    sezondan hiçbir beklentisi kalmamış bir takımı motive etmek çok zordur. ligin kalan maçlarında alınacak sonuçların prim dışında bir şey ifade etmediği haftalarda futbolcu bitse de gitsek modunda oynar. bu yüzdendir ki, sıralamadaki yeri belli olan takımlar son haftalarda daha sıklıkla puan kaybı yaşarlar.

    bu maç da buna çok güzel bir örnektir. şampiyonlar ligine gitme umudu kalmamış galatasaray'ın angarya 2 maçından ilki. yalçın ayhan kendi kalesine atmasa muhtemelen de golsüz bitecekti. ben de alt oynadığım kuponumdan 3-5 nasiplenecektim. kısfmet...

    seyirci*zaten ligi bitirmiş, tribündekilerin çoğu sezonun son ali sami yen maçı diye, bir kısmı da, seneye aslantepe'ye geçiyoruz zannı ile ali sami yen'deki son maç diye gitmiş. hatıra olsun diye. öyle ki, son bir kez söyleyelim diye maç 1 - 1'ken nevizade geceleri başladı bir ara, ama bittiğini duymadım. yarım kaldı sanırım.

    ligin bitmiş olmasından olsa gerek, 2 hatalı gol yiyen aykut erçetin'e kimse sallamamış, sezonun genelinde adet olduğu üzere frank rijkaard'a girişilmiş, ufak ufak geyiğe vurulmaya başlanmış. yaz sezonu sözlük için geyikle geçecek belli.

    son sözüm veysel cihan'a; o golü attın da başın göğe mi erdi birader. 3-5 kuruş yolumuzu bulacaktık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın