resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9916
    galatasaray yönetiminin yatıp kalkıp okan hocaya dua etmesi gerekiyor. gerçekten insanüstü bir performans sergiliyor okan hoca. takımdan ayrılınca çok ararız söyleyim. çünkü yönetimin gidişatını iyi görmüyorum. okan hoca yönetimin yaptığı rezalet transfer hamlelerini müthiş bir şekilde idare etti şu ana kadar.

    transfer döneminde hocanın istediği oyuncular alınmadı. hoca net bir 6 no istedi bunu hepimiz biliyoruz. torreira ile ilgili belli ki başka planları vardı. çıkan isimleri daha önce söylemiştim yaz transfer döneminde şimdi tekrarsan saymayim. paradesler vs vs. bizim yönetim hiç birini getiremediği gibi son dakika, kusura bakmayın ama kendisine bile saygısı olmayan 26 yaşında kilolu ndombleyi getirdi. verdiği katkı ne peki? koca bir hiç.

    hoca çıktı ben rashicayı istiyorum benim önemli oyunumun önemli bir parçası dedi. peki yönetim ne yaptı? yapılması belki de en kolay transferi yapmadı ölmüş beşiktaş’a gitti. eğer rashicayı beğenmeyip almadıysan, sağ tarafa tartışmasız bir oyuncu alacaktınız kardeşim. peki yönetim? koca bir soru işareti ziyech i aldı. evet ziyech çok klas bir oyuncu kabul ama geldiğimiz nokta ziyech ne olacak? gidecek mi kalacak mı belli değil.

    geldik ara transfere. ya kardeşim angelinho’nun olmadığı ne zamandan beri belli? soruyorum size. peki boey in yaz dan beri istendiğini bilmiyor mu yönetim? en iyi onlar biliyor. ara transfer dönemi kapanacak takımda 1 tane orijin bek var kazımcan, onu da sanırım anadoluya kiralıyoruz. elde var 0 bek.

    okan hocanın tüm bunlara rağmen takımını, çılgınlar gibi para harcayıp transfer yapan ali koç’un takımıyla aynı puanda tutmayı başarıyor. bakın bunu dünya üzerinde hiç bir teknik adam yapamaz şu an. bir de okan hoca gitsin yetersiz diyen bir kitle var, afedersiniz ama onlara g*tümle gülüyorum.

    umarım okan buruk galatasaray’a uzun yıllar hizmet eder. şu an da galatasaray için okan hoca dünya da takımın başına getirebileceği en iyi hocadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın