• 59
    geçmiş yıllarda taraftar değil, futbol ve takım forvet istiyordu.

    şimdi de taraftar değil; futbol, takım ve hoca transfer istiyor.

    yönetim o zaman ne yaptı, gitti diagne ve falcao'yu getirdi. falcao'yla daha taraftarın aklına gelmezken fotoğraflar çekildi. bunların suçlusu nasıl taraftar olabilir? taraftar mı dedi diagne'ye 13 milyon ver diye?

    ihtiyaçlarınızı bilmek, kabul etmek ve ifade etmek yanlış değil arkadaşlar. stratejik ihtiyaçların yanlış uygulamalarla kapatılması hata.

    şimdi transfer yangınına laf edenler, torreira'ya bir şey olursa yaşanacak puan kayıplarında herkesi ilk asıp kesecek isimler yine. akılcı ve mantıklı taraftar 1,5 yıldır takımın ihtiyaçları net ve bakiyken planlama yapılamamış olmasıyla ilgili haklı bir demokratik tepki veriyor.

    boey'nin satılma ihtimali de, kasaya paranın girme ihtimali de muhtemelen 1-2 aydır var. 1-2 aydır hangi planlamayı yaptık?

    bu ülkede bütün demokratik reflekslerimizi elimizden aldılar. sosyal medyayı da bırakmayın. istifa burada abartılı bir ultimatom olabilir. transfer olmadı diye 3 ay istifa diye bağırmayacağız tabii ki ama hocanın da çok iyi niyetli ve uyumcu olduğu yerde futbol adına doğruları bağırmak zorundayız. eğer sadece bu şekidle dikkat çekecekse, bazen sert ultimatom vermek gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın