resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3265
    (bkz: 29 ocak 2024 galatasaray gaziantep fk maçı)
    kendisi iyi falan oynamamistir bu maçta da. kalecimiz aslan kaptanimiz muslera inanilmaz ve insan ötesi sezgilere sahip olmasa sampiyonluga veda etmiştik bu maçta.
    kendisi cikip baris alper o mevkiye geldigi yani sol bekte oynamaya basladigi anda zaha ve baris ikilisi zaten solu domine etmeye basladilar ve kısa bir süre zarfinda galibiyeti beraberce getirdiler.
    berkan gibi pozisyon bilgisi zayif, defansif oyun görüsu zayif, pas becerisi zayif, koşu hızı zayif olan bir oyuncunun sol bekte beğenilmesi ancak ülkemizde olabilecek ve artik şaşirmadigim bir durum.
    eğer sol bek almayacak ve berkan ile devam edeceksek şampiyonluk eninde sonunda kaçar. bu bariz bir gerçek.
    berkan galatasaray seviyesinde bir oyuncu değildir. ne orta sahada ne de defansin herhangi bir noktasinda. sadece skor yapildiginda yedekten girip fiziksel katkida bulunabilecek bir oyuncudur.
    kendisini maç içinde izlediyseniz ne kerem'in ne mertens'in ne de dayı'nin kendisine boşken bile top vermemeyi seçtiğini görmüşsunüzdür. 11 kişiyle sahasina çekilmiş zayif rakip pres bile yapmazken, 3 defa orta yapmis olmasi (ki isabetsiz ortalardi) bir anlam ifade etmez. kendisi oyundan ciktigi andan itibaren 2 gol bulmuş olmamiz asla rastlanti değil, baris ve zaha ikilisinin top oynamayi biliyor, berkan'in bilmiyor olmasiyla ilintili bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın