• 946
    (bkz: 29 ocak 2024 galatasaray gaziantep fk maçı) için "dünkü maç için söylemiyorum ama okan buruk da çok şanslı bir teknik adam. artık düşünmediği halil'i oyuna alıyor, 15 saniye sonra beraberliğin asistini yapıyor. son dakika golüyle de ümitlerin tükendiği anda barış alper sahneye çıkıyor. içerideki son 3 maçta hep tek farklı galibiyetin golleri son anda geldi." yorumunda bulunmuş dede.

    neresinden bakarsan bak art niyetli, saçma ve yazmak için yazılmış bir yorum.

    öncelikle (bkz: 25 ocak 2024 galatasaray istanbulspor maçı) tek farklı değil iki farklı galibiyetle sonuçlandı ezbere ve sırf karalama amaçlı yazdığını bu bile anlatıyor.

    (bkz: 15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçı) ise yine çok net üstünlük kurduğumuz bir maçtı bunu anlamak çok zor değil açıp istatistiklere bakınca az çok fikir sahibi olabiliyorsun.

    (bkz: 29 ocak 2024 galatasaray gaziantep fk maçı) için dünkü maç için söylemiyorum diyor ama yazının devamında halilden, barıştan bahsederek sözde okan hocanın çok şanslı olduğunu ima ediyor. bir takıma karşı antipati duyabilirsiniz hatta nefrette edebilirsiniz bu sebeplerden dolayı art niyetli düşünceleriniz, fikirleriniz olabilir hepsine eyvallah ama dünkü maç dediği maçta 5 topu direkten dönmüş, rakip takımı tabiri caizse baskı kurarak boğmuş nefes aldırmamış, bol bol pozisyona girmiş, saha içinde sürekli taktik anlamda değişiklik yapmış bir takımın hocasına şanslı demek bana göre yaptığı bu mesleğe ihanet. (hakem hatalarından bahsetmedim bile)

    canlı yayınlanan maçlarda anlık ve düşünmeden yaptığı yorumlar görece komik ve sempatik gelebilir ama bir insan düşünmeden, fikir sahibi olmadan yazamaz. 74 yaşında, yaşımdan çok bu mesleğin içinde, bu mesleği para için yapmadığını da biliyorum ama bu kadar ezbere, art niyetli, yazmak içi yazı yazılmaz, yazılmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın