resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8130
    daha önce de yazmıştım türk futbolunda taraftar kitlesi bir futbolcuya kafayı taktığı zaman o futbolcu ağzı ile kuş tutsa gene de yaranamıyor. kerem 50 gol 50 asist yapsın bir sezonda gene de ıslıklayacak bu belli bir kesim. çünkü kafaları bir şeye takılmış, kerem'den nefret etmeye programlanmışlar. bunu da kötü oynadığı maçlar üzerinden rasyonalize etmeye çalışıyorlar ama düpedüz psikolojik bir sıkıntı var bu kesimde.

    bu kitle bir de hep "takımı sahiplenecek futbolcu" üzerinden geyik yapıp duruyor. kerem bu takımı en çok sahiplenen, saha içerisinde takımın hakkını en çok arayan adam. ancak işin sonunda yapılanları aklı selim taraftarlar görüyor. sonra çok beklersiniz bu takımı sahiplenen futbolcu neden yok diye. galatasaray'ın şu fiyat performans oranıyla başka birisini bulabilme ihtimali yok.

    umarım fena olmayan bir avrupa takımına gidip çok başarılı olur. barış alper'e de neler yazıldı zamanında. yarın öbür gün performansı düşsün onu da ıslıklayacak bunlar. ben şöyle aptallarla dolu, toksik bir futbol ikliminde hiçbir futbolcudan takıma aidiyet duymasını, kaptanlık yapmasını beklemem. bu ahraz kitle bu kulüple ilgili hiçbir konu da mutlu olmayı hak etmiyor çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın