resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8116
    bir takım galatasaray taraftarının günah keçisi. bir süredir de böyle. söyleyebileceğim tek bir kelime yok, içimden geçenleri de yazarsam da bu işin sonu pilotluk.

    29 ocak 2024 akşamı korkunç bir maç oynamıştır. sezonun en kötü performansı olabilir hatta galatasaray kariyerinin en kötü maçı olabilir. ancak oyuncuların iyi ve kötü günleri, olacaktır da. son 2 haftada 4 gol atan oyuncu bugün yokları oynamıştır. eleştiri olacaktır, eleştiriyi de kerem kaldırmalıdır. burası galatasaray, göz önündesiniz.

    gelelim asıl önemli kısma. biz bu çocuğu bedavaya aldık. bu çocuk kendini geliştirdi. bu çocuk gomis’le beraber bizi önce ligde tuttu, sonrasında gelen şampiyonlukta üretkenlik işini icardi’yle beraber üstlendi. sonrasında iş bilmeyen yönetim, oyuncu satamadığı için bu çocuğa 2023 yazında dedi ki biz senin yerine zaha’yı alıyoruz, senin de yerini değiştiriyoruz. bu çocuk ses etmedi ama forvet arkası oynama meziyeti olmadığı için bu işi yapamadı. bu işi yapamayınca galatasaray kariyerinde belki de ilk defa mental olarak yıprandı, çok kolay goller kaçırdı. hadi bizi üst tura çıkarmadı diyelim, tüm ihaleyi yıkalım kerem’e. peki biz kerem’e kaç para veriyoruz senelik mesela. masrafı ne kerem’in bize. kerem’e gösterilen tepkiye gelmeden önce kerem’den daha fazla para kazanan diğer oyunculara gelin bir bakalım:

    icardi
    mertens: emeğine saygım sonsuz. katkılarına katkım sonsuz ancak iyi de oynasa kötü de oynasa arena mertens diye inleyerek oyundan çıkıyor bu arkadaş.
    ziyech
    tete
    zaha
    ndombele
    sergio oliviera
    torreira
    kerem demirbay
    bakambu

    kerem aktürkoğlu aslan parçasıdır. şampiyon olacaksak da kendisiyle olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın