resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8111
    şuna çok eminim, bugün kerem'in yaptığı top kayıplarından daha fazlasını herhangi bir futbolcumuz yapsa hiçbiri de ıslıklanmazdı. burada kerem'e arka çıkmıyorum, taraftarla kerem ilişkisine dikkat çekmek istiyorum. neden kerem sorusunu taraftardan önce kerem kendine sormalı.

    29 ocak 2024 galatasaray gaziantep fk maçında oyundan alındığı süre itibariyle 70 dakikada 34 top kaybı yapmış. fenerbahçeli bir topçu üstüne galatasaray forması geçirip kaçak bir şekilde sahaya çıksa bu kadarı da belli olur deyip böyle bir top kaybı sayısına ulaşamaz. bunun gününde olup olmamasıyla bir ilgisi yok.

    bugün yine maç içinde taraftara el kol yaptı. keremcim sen onu basit bir el kol hareketi olarak düşünebilirsin ama o tek bir el hareketin tribüne 50 bin el kol hareketi olarak yansıyor. iyi bir insan olabilirsin ama iletişimin çok kötü. sen bu iletişimsizlik inadını devam ettirdiğin sürece bu kısır döngü sen galatasaray'dan ayrılana kadar devam edecek malesef. kendini kulüpten üstün görme, takım arkadaşlarından üstün görme hele hele taraftardan kesinlikle üstün görme. tribünde 50 bin dışarda 30 milyon galatasay taraftarı var. bu saatten sonra en ufak hatanda çiğ çiğ yerler seni. iletişimsizlik kotanı malesef fazlasıyla doldurdun.

    (bkz: kerem aktürkoğlu/#3731934)
App Store'dan indirin Google Play'den alın