resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8076
    (bkz: 29 ocak 2024 galatasaray gaziantep fk maçı)

    keremle ilgili onlarca yazı yazdım.
    ilk geldiği zamandan beri ilk 11 oynatılsın diye defalarca söyledim.

    kerem nasıl bir oyuncu derseniz futbolda bir deyim vardır; kendine oynayan oyuncu. kerem kendine mi oynuyor hayır ama takım oyununa katkısı o kadar kötü ki onu eleştirenlerin haklı olduğu yön de burası. bi bakarsın 30 metreden plase atar gol atabilir. bi bakarsın 10 tane saçma sapan top kaybı yapar. orta performansı yok. ya çok iyi ya da çok kötü. çok garip bir futbolcu.

    ben artık şuna kanaat getirdim ki kerem galatasaray’ın oyuncusu değil. çünkü takım oyununda yok denecek kadar az. çok saçma top kayıpları, çok saçma çalım denemeleri yapıyor. bakın deniyor demeyin. barış alperi çok eleştirdim ama mükemmel bir gelişim gösterdi. o da deniyor ve çoğunda sonuç alıyor. kerem sağ kanatta oynadı bugün. gerçek mevkisinde ama sonuç hayal kırıklığı..

    bak kerem yeteneklisin, hızlısın ama bunları doğru kullanamadığında da eleştiri yağmuruna tutulursun. öyle de oluyor. samsun maçında çıkıp gol atman bunu değiştirmeyecek. sen basit oynamayı bilmiyorsun. topu ayağında fazla tutuyorsun. topla oynamayı çok seviyorsun ama burası halı saha değil. basit ve etkili oyna bu kadar skor katkısı vermesen de olur. her maç gol ya da asist yapamazsın. sen yapman gerekeni yap gerisi kendiliğinden gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın