• 963
    ileri adım atamamamıza ve eldeki oyuncuların da performanslarındaki düşüşe dolaylı yönden katkı sağlamış transfer dönemi. başarısız geçen transfer dönemi dendiğinde bir numaralı olarak bu dönemi örnek vereceğim. çünkü verdiğimiz inanılmaz bir para ve karşılığını alamadığımız bir durum var. rakibin her ne olursa olsun her pozisyonunu minimum 2 oyuncu oynayacak şekilde planlıyorsa senin yönetimin de bunu hocasına sağlamak zorundadır. her hafta farklı oyunculara pozisyon devşiriyoruz çünkü o gereken pozisyonun oyuncusu elde yok, sakat yada yetersiz. kaynak her seferinde 2022-23 sezonundaki oyuncu grubu oluyor ki oradan da gerek sene başı gerekse 2024 ocak’ında oyuncu kaybettik.

    ihtiyaç yoksa oyuncu alınmamalı, oyuncu ismi kariyerli de diye oyuncu alınmamalı, oyuncular serbest diye maaş+imza parasına fazla düşülmemeli diye yazmak istiyorum ancak bu maddeleri bilmeyen yoktu. buna rağmen bu oyuncular alındı. zaten 6 ay geçmeden de büyük bir çoğunluğunu taraftar/basın/hoca/yönetim göndermek istiyor.

    yatıp kalkıp şükredilmesi gereken bir hocamız var, gerisi de teferruat maalesef. acı reçete ve gerçekler bu şekildedir. ancak tabi ki herkes hatalarından ders alabilir. tek dönemde insanlar yenmemeli ancak ortada böyle bir dönem varken de başta erden timur olmak üzere yöneticilere sonsuz kredi sağlanıp hashtaglerle desteklenmemeli. bir öz eleştiri yapmalı bu insanlar ki aynı geçmişte olduğu gibi galatasaray’a destek verebilirsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın