resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9820
    sacha boey satışını kolaylaştıran ve değerini arttıran en önemli konunun okan hoca'nın uefa şampiyonlar ligi 2023-24 sezonunda güçlü takımlara karşı çok iyi bir sistemle takımı oynatması diye düşünüyorum.

    grup maçlarında rakipleri karşısında ezilen, oyundan kaçan, kollektif bir şekilde sadece defans yapan bir takım olsaydık bugün sacha boey'i bu bedellere bayern gibi bir takıma satamamış olabilirdik. ancak o her durumda hücumu düşünen, rakibinden çekinmeyen ve rakip kim olursa olsun baskı altına almayı hedefleyen bir oyun oynattı. bayern münih de böyle oynayan bir takım olduğu için sacha boey'in kendi kadrolarında ne yapabileceğini az çok gördü.

    bugün taraftarın bir türlü sevemediği angelino'yu bile elden çıkartabiliyoruz. üstelik alan takım roma. barış alper yılmaz'ı elden kaçırmamayı umuyoruz. 2 ay önce suratında mutsuzluk gördüğü için taraftarın üçe beşe bakmadan elden çıkartalım dediği victor nelsson kendini yeniden bulmuş, formayı davinson alırsa haksızlık olur vs deniliyor.

    kim ne derse desin, ne kadar eleştirirse eleştirsin muhteşem bir hoca kendisi ve takımımızın başında olduğu için çok şanslıyız. değerini önemini anlamayan adamlar çok değil 1,5 sezon önce bu takımın başında kim vardı onu düşünüp şükredebilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın