resim
Léo Michel Joseph Claude Dubois
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:29
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1040
    takıma geri almamız gereken oyuncumuz. sözlükteki anketlerden anladığım kadarıyla taraftar en çok orta saha istiyor. ama sayısal olarak eksiğimiz beklerde, boey satışı sonrası alarm veren tek bölgeler de orası.

    bugünlerde yaz döneminde transfer ettiğimiz bazı transferlerimize bile sabır diyoruz. aradan 5 ay geçti neredeyse, hala bekliyoruz. peki şu anda alacaklarımız ne zaman hazır olacak, ne kadar takıma uyum sağlayacaklar, bize ne kadar maliyete patlayacaklar? 2 hafta sonra avrupa kupası maçımız var. bu sefer sabır diyemeyiz. zamanımız çok az, alacağımız risk de mantıklı olmalı. dubois benim için çok mantıklı hamle, kolayca alınabilecek bir risk.

    bizim taraftarda kiralık giden oyuncuyu direkt silme huyu var. dubois oynamak için bu takımdan gitti. eğer ihtiyacımız varsa da geri alabilmeliyiz. geçmişte bir insan azmanına formasını kaptırdı. o formayı kaptırmayacak bir insan evladı da yoktu. ondan sonra dubois trip atmadı, sol bek de oynarım dedi. bizi kadıköy derbisinde van aanholt belasından kurtardı. başakşehir'de de izledik bu sene, hala iyi oyuncu. hem sağ beke hem sol beke aynı anda yeni oyuncu çok riskli. bildiğimiz dubois'le riski azaltmak çok mantıklı.

    sevgili galatasaray yönetimi, dubois konusunda beklemeyin, çekin alın getirin florya'ya 300 bin euro'ya. dubois iyi oyuncu, taraftarın beklentisine göre hareket etmeyin. vakit kaybetmeyin, sol beke ve diğer mevkilere yoğunlaşın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın