resim
Ferdi Erenay Kadıoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Bek
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 578
    sacha boey satıldığından beri garip bir şekilde fener medyasının pr’ını yapmaya çalıştığı oyuncu. emre belözoğlu dünkü maçtan sonra ne alakaysa ‘ferdi real madrid’de barcelona’da oynayacak bir bek’ diyor. rıdvan dilmen kendi programında ferdi’nin isminin yerine süpermen fotosu koyuyor falan. yahu siz niye bu kadar eziksiniz be fenerbahçe camiası? siz niye hiç kendi işinize bakamıyorsunuz? neden her hareketiniz ofsayt, neden haset dolusunuz?

    kendisinin boey’in yarı fiyatı etme ihtimali yok. maksimum alacağı teklif 10 milyon euro olur, o’nun üzerine de yalı çocuğu şikeci başkanları 10 milyon kendi cebinden verir rakamı 20’ye sabitler. zira ferdi, rakipleri çok zayıf olduğu için farkedilmiyor ama pozisyonunu inanılmaz kaybediyor. karşısındaki oyuncu o’nu biraz şaşırttığında afallıyor. misal 28 ocak 2024 fenerbahçe ankaragücü maçı’nda ankaragücü’nün hücum etmeye zahmet ettiği dakikalardan birinde cephas denilen oyuncu fenerbahçe’nin sol half space’ine bir koşu attı ve arkadaşı da o’nu topla buluşturdu. o kadar komik bir sahneydi ki ferdi normalde çizgide beklediği rakibinin half space’de olduğunu fark edemedi ve cephas’ı aradı. bulunca da üstüne dengesizce koşup üstüne bir de çalım yedi. ardından da cephas kaleye paralel aslında tehlikeli bir top kesti ama ali sowe pek oralı olmadı ve top auta gitti. maça da toplasan 10 dakika bakmışımdır ve bunu o sekansta gördüm. düşünün, avrupa’da biraz eli yüzü düzgün takımlar neler yapar ferdi’nin kanadında.

    kendisiyle ilgili ikinci mevzu da inanılmaz kendini yere bırakması. adam en ufak darbede hatta darbe bile değil dokunuşta kendini yere atıyor. misal boey’in düşmesi için baya bir uğraşman gerekirdi ama ferdi’de buna ihtiyaç yok, arkadaşa dokunduğun an bırakıyor kendini. sanırsın adam öldürüyolar.

    dolayısıyla 24 yaşına gelmiş ve hala birçok defosu olan bir oyuncu için sacha boey’den gelen bonservis gibi bir beklenti içinde olmak şu an için komik duruyor. ama tabi fenerbahçe camiasındaki eziklik o kadar büyük ki, ali koç avrupa’da transferin kapanmasına 5 gün kala, marsilya’nın ferdi’ye yaptığı 5 milyon euroluk teklifine 30 da kendi verip ‘bakın ben ferdi’yi 35 sattım’ diyebilir. hiç şaşırmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın