resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 4469
    alman devi bayern münih'e transfer olan futbolcumuz. açıklamaya göre 30 milyon net dense de bence o "30 milyon peşin 5 milyon ise bir ara ödenecek taksitler şeklinde toplam 35 milyon net". boey ve münih arasında sözleşme feshi olmazsa bonusları 5 milyon garanti para olarak görüyorum. çünkü başka kulübe satışı olursa gerçekleşmemiş bonuslar ödenecek maddesi var.

    ayrıca 2 hazırlık maçı ve "kar"ın %50'si bizim olacak maddesi de var. ama bu hazırlık maçı maddelerinin uygulandığını görmedim ben. zaniolo için de roma ile hazırlık maçı yapılacak anlaşmamız vardı ama yalan oldu.

    --- alıntı ---
    profesyonel futbolcumuz sacha boey’nin kesin transferi konusunda fc bayern münchen ag ile anlaşmaya varılmıştır.

    yapılan anlaşmaya göre transfer gelirimiz net 30.000.000 euro olup fc bayern münchen ag, şirketimize net 5.000.000 euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir.

    ayrıca futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda fc bayern münchen ag gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını şirketimize ödeyecektir.

    buna ek olarak iki tane hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşılmış olup fc bayern münchen ag, müsabakalar kapsamında gerçekleşecek kârın %50’sini şirketimize ödeyecektir.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...8v_Cbp6pYZQ&s=19

    ben bir baba değilim ama sanki bir çocuğum varmış onu büyütmüşüm, okutmuşum, üniversiteyi bitirmiş, yüksek lisans doktora falan derken dünyanın en büyük şirketlerinden birinde çalışmaya başlamış gibi hissediyorum. mutlu ve gururluyum çünkü çok iyi yerlere geldiğini gördüm. başardı ve hak etti. üzgünüm çünkü göremeyeceğim eskisi kadar çünkü uzak bir ülkede çalışacak ve özleyeceğim.

    boey'in transferinin 2 ayrı durumu da olacak bizim için.

    birincisi, gelecek vaat eden genç futbolcular bizi seçebilecek çünkü boey gibi bir örnek var artık. boey doğrudan en tepe kulüplerden birine gitti. kulübümüzün cezbediciliği artacak bu sayede. tabi bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyor.

    ikincisi, boey münihte başarılı olursa dev kulüpler bizden futbolcu alırken daha çok güvenecekler. futbolcu satışlarımız daha iyi olacak. eğer boey başarısız olursa uzunca bir süre rahatça yüksek paralara satış yapamayız.

    bu transfer ligimizin de kaderini belirleyecek.

    ama umarım boey'in gidişi şampiyonluğumuzu kaybettirmez. yeri nokta atışlarla doldurulmalı. rakibimiz yeni transferlerle güçlendi biz eksildik. kalan sürede akıllı davranmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın