resim
Ferdi Erenay Kadıoğlu
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Bek
Yaş:24
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 545
    çok üst düzey bir sol beke dönüşmüş olan oyuncu. keşke zamanında biz yatırım yapsaydık kendisine diyorum ama 2018 yazında ffp'den ve oyuncu satışı yapamayışımızdan dolayı bonservisli yatırım yapamıyorduk.

    son 1.5 sezondur sürekli sacha boey ile kıyaslanması üzerinden gündeme geliyor. boey tabii ki daha iyi bek (1.5 sezondur hep öyleydi) ama boey-ferdi ikilisine sahip olmak bizi bambaşka bir noktaya taşıyabilirmiş. ferdi de boey kadar olmasa da çok kaliteli bir oyuncu ve boey'i harika bir şekilde tamamlardı.

    aynı mevkide olmasalar bile bizim eyüp aydın transferimizi ferdi'nin fenerbahçe'ye transferine benzetiyorum. ferdi nasıl 18 yaşında fener'e ilk gittiğinde bile kumaşını belli ediyorduysa eyüp de aynı şekilde daha bu yaştan kumaşını belli ediyor. 3-4 sene içinde eyüp'ün de çok üst düzey bir oyuncuya dönüşme ihtimali hiç az değil.

    fenerbahçe'den ferdi, eljif elmas ve bizden sacha boey gibi örnekler de türk kulüplerinin yatırımlarını hangi oyuncu profillerine yapmaları gerektiğini açıkça gösteriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın