resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 4251
    gidişin bir yandan senin adına sevindiriyor, bir yandan da senin gibi 11 oyuncumuzla herkesle kafa kafaya oynamalıyız diyen bizleri üzüyor be sacha.

    tüm ülkenin senelerdir dilinden düşürmediği scout transferi kavramının unutulmaz bir öznesi olacaksın. hangi takımı yönetsek sağ beke ismi yazılır dedirtecek türden bir kalitesin. çok sevdiğimiz, çok yetenekli oyuncular olmuştur; ancak bahsettiğim şey bambaşka. hayallerin var, ideallerin var, bunlara eriştiğini görmek bizleri de senin kadar mutlu edecektir.

    ligin standardı, seviyesi belli. milli formayı terletme imkanını da vermiyorlar. günün birinde bir deli çıkar da "ben bu yıl ezdiğimiz, ama yenemediğimiz bayern'de oynamayı değil, gelecek sene daha da güçlenen galatasaray ile bayern'e karşı yarım kalan hesabı göreceğim" der mi? keşke çıksa. ancak kabul edelim ki imkansıza yakın bu temennim.

    umarım iki taraf için de güzel sonuçlanır bu transfer süreci. umarım marcao'nun gösterdiği tutumu göstermemiş olursun. umarım günün birinde yollarımız tekrar kesişir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın