• 333
    her mevkide büyük bir oyuncu havuzu olan takımdır ayrıca. deschamps'ı eleştiriyoruz ve çoğu eleştiride de haklılık payı var ancak boey ile aynı pozisyonda değerlendirilebilecek bir çok alternatif mevcut. benjamin pavard, jules kounde, axel disasi, jonathan clauss, malo gusto ilk akla gelenler. ayrıca alt yaş gruplarından gelen sildillia gibi oyuncular da bu mevkiye aday.

    clauss'u bir kenara ayırırsak, ki kendisi sol bekte de kullanılıyor zaman zaman, tüm alternatifler stoper olarak da oynayabilen ve kapladığı alan geniş olan oyuncular. sacha boey'in en büyük şanssızlığı da deschamps'ın tıpkı bir ara griezmann'ı serbestleştirmek için sol kenarda yaptığı gibi sağ bekte de alanı kapatan oyuncular kullanarak stoper rotasyonundaki oyuncuları da buraya taşıması oldu ve boey'in önü de daha fazla tıkandı.

    öte yandan "boey bayern'e transfer olursa fransa milli takımına davet alır" tezini de doğrulayan 2 oyuncu mevcut, axel disasi ve malo gusto. her ikisi de önceki takımlarında daha iyi performans vermiş olsalar da ilk davetlerini chelsea transferi sonrası aldılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın