• 21
    hakemler kendi kafalarına göre istanbulsporlu savunma oyuncusunun topla olan temasını bilinçli bir temas değil de çarpma olarak değerlendirmiş. kalecinin teması zaten ofsaytı bozmuyor. kaleciler bilinçli şekilde topu çeldiğinde tamamlayıp gol attığınızda da ofsayt veriliyor.

    normalde yoruma açık olmayan net hatalar için var'a gidiliyordu ama burada nedense yoruma açık bir karar olmasına rağmen var hakemi çağırmış. bununla beraber yarı otomatik sistem yerine 2 saniyeliğine gösterilen uydurma çizgiler zaten başlı başına ayrı bir facia.

    ben diyeyim yarı otomatik sistem top en son istanbulsporlu oyuncudan geldi diye icardi'yi ofsaytta diye algılamadı. bayern maçında icardi'nin milimetrik ofsaytını gören sistem bizim golümüzde de ofsayt yok demiştir illa ki.

    sistemin çalışmama gibi bir durumu bence yok. sistem bence gayet çalışıyordu ve ofsayt yok dedi. var hakemleri işgüzarlık yaparak, bilgisayar ne anlar ofsayttan yaaa diyip yarı otomatik sistemi yok sayıp kendi kafalarına göre çizgi çektiler.

    bunun mutlaka üzerine gidilmeli. yan hakem bayrak kaldırmamış, sistem uyarmamış bu vardakiler neden kafalarına göre yoruma açık pozisyona müdahale ettiler çıkıp açıklasın mhk federasyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın