• 2
    kıran kırana geçecek, kan çıkacak son yıllarda oynanmış ve oynanacak olan en sert basketbol maçı. dünyanın en özel* liginin finali. sezon bittiği için üzülüyorum ancak böyle bir maçla bittiği için çok mutluyum.
    kısa bir analiz yapacak olursak; genel kanının aksine olympiakos'u şansı görüyorum. barcelona ilk beşi oly'e göre bir tık ilerde gibi ancak iş benchlerle oynanacak sert bir 40 dakika olunca; olympiakos daha şanslı.
    barcelona'nın sıkıntılarından en büyüğü, 3 numara savunması olduğu için; kleiza'nın çılgın atmasını bekliyorum.
    pg mevkiinde, rubio ve teodosic teraziye koysan şaşmaz. ancak oly benchinde papaloukas olduğu için bir kaç adım öndeler.
    sg mevkiinde, navarro her şart altında childress'ın eline verir; ancak josh atletik ve istekli savunmasıyla navarro'nun canını çok sıkacaktır.
    sf mevkiini karşılaştırmak bile istemiyorum linas kleiza oraları domine edecektir.
    pf ve center'ı birlikte ele alırsak; lorbek dış şut tehditiyle, n'dong atletizmiyle ve gücüyle, morris'te takip ettiği hücum rebolarıyla oly'nin canını sıkacak. ancak karşılarında baby shaq sofo ve pg zekasına sahip vujcic olacak.
    bunların yanında iki takımda da rol oyuncularının katkıları çok önemli olur maçın gidişatına etki etmek için. rol oyuncularının oyuna katkısı bakımından barca bir adım önde.
    barcelona kazanmak için sofo'nun birebirlerini durdurmak zorunda, bunu belki uzun kollarıyla vasquez yapabilir. olympiakos'da maçın temposunu düşürmeli ve iki taraftada sete set oynamalıdır. açık alana kalırlarsa ve barca'nın koşan adamlarına uyarlarsa evlerine 2.lik madalyasıyla dönerler.

    çok zevkli geçecek bir maçtır. iyi olan kazansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın