resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 1704
    herkes diyor ya bu bal yapmayan arı olan arkadaşın cv'si şöyle güzel böyle bilmem ne diye; ben de şimdi diğer taraftan bakacağım cv'sine.

    bu yaşa kadar ukrayna'da takılmış, sözleşmesi sona erince avrupa'dan hiç bir kulüple anlaşamamış ve herhangi bir takıma gidebilecekken bedavaya türkiye'ye gitmiş, gittikten 6 ay sonra takımı tarafından kötü oynadığı için istenmeyen adam konumuna düşmüş ve gönderilmeye çalışılan brezilyalı.

    son kararları, son pasları o kadar kötü ki mutlaka bir şekilde gönderilmesi gerekiyor takımdan. 6 milyon teklif var da zararın neresinden dönersek kardır denilip satılmıyorsa, alınmasından çok daha büyük hatadır.

    bu arkadaşın öyle 10'a falan satılacağını düşünen varsa lütfen önündeki football manager oyununu kapatsın ve gerçek dünyaya dönsün.

    her transfer tutmaz. boey dünya yıldızı olur cicaldau elinde patlar. icardi'yi alırsın takımı sahiplenir, tete'yi alırsın katkı vermez. bunlar hayatın gerçekleri. tek önemli olan duygusal yaklaşmadan gerekli neşteri zamanında ve fırsat varken vurabilmektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın