resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 1694
    zamanında bu sözlükte boey için barış alper için neler dendiğini bilmesek düzenli şekilde yangına odun taşıyanların safına geçeceğiz de hayvan terli çok şükür.

    bu adam 23 yaşında, geldiğinde piyasa değeri 18m eurolarda olan bir futbolcu. kendisini geliştirirse potansiyel tavanı yüksek, geliştiremezse her daim kendisini 3e 5e sattıracak etikete sahip bir futbolcu. ve sürekli üstüne basa basa tekrarlandığı gibi 3 küsur milyon değil, 2.8m alıyor. bunu az alıyor anlamında söylemiyorum dikkat çekmek istediğim konu farklı.

    futbolcularımıza düzenli şekilde yardırdıktan sonra boey'deki gibi gelip burada "iyi ki beni göt etmiş" edebiyatı yapıp şirinlik kovalamayın. çıkın delikanlı gibi futboldan, futbolcu potansiyeli yorumlamaktan anlamıyorum, milleti gereksiz galeyana getirdiğimiz için özür diliyoruz diyin.

    galatasaray taraftarıysanız bu kulübün her bir ferdini her bir değerini bir ayıbı olmadığı takdirde sonuna kadar savunmak zorundasınız. yapıcı eleştiride bulunmak her ne kadar boks torbası niyetine ilgilendiğiniz galatasaray değerlerine dümdüz girmeniz kadar öfkenizi alamıyorsa da bir çeşit savunmadır. şampiyonluk yolundaki takımınızla ilgili yıkıcı eleştirilerinizi de bir zahmet bir süre kendinize saklayın. çünkü siz beğenseniz de beğenmeseniz de şampiyonluk yolunda bu kulübün sahip olduğu her şeyi kullanmaya ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın