resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7975
    son maçlarda skorerliğinin yanı sıra çok da büyük karakter koyuyor sahaya. galatasaray'a karşı sert oynayan, pisleşen rakibe karşı boğuşmaya, dalaşmaya ve hakemle de oynamaya başlıyor. bakın, iç sahanda hakeme gitmezsen o hakemler seni çatır çatır doğrar. ama erkenden hakeme oynayıp baskı kurarsan hakem de kendine çeki düzen verir.

    kerem kadar küfür yiyen, mobbing yapılan, hakaret edilen başka topçu yok. ama o futbol cahillerinin tapındıkları her futbolcudan kat be kat az maaş alıp hepsinden kat be kat fazla katkı sağlıyor. hem saha içi hem saha dışı. takıma gelen büyük yıldızların hepsinin en iyi anlaştığı topçu da ne hikmetse kerem. sırf şu küfürlerden sonra başını eğip düşmediği, mücadeleye devam ettiği ve kendini geliştirmeyi hiç bırakmayacak bir profesyonelliğe sahip olduğu için bile takdir edilmeli. tabii anlayan ve bilenler için.

    yalandan övenlerin de birçoğu ilk kötü oynadığı maçta leş kargaları gibi üşüşecekler sosyal medyalarına, başlık altlarına. şu çocuğa tırnaklarıyla, emeğiyle kazandığı toleransı taraftarın çoğunluğu gösterebilse daha da yukarı çıkaracağız, belki dalgalanmasını azaltacağız, aradığımız bayrak adam haline getireceğiz.

    olur mu olmaz! 56 milyon euro maaş verip sıfır verim aldığımız, götüm ağrıyor oynamayım, maaşım 2 gün geç yattı oynamam, yağmur yağıyor ıslanmayım, sivas deplasmanı mı yok kalsın diyen götümüyiyinho gelince onu destekleriz, bizden olanı değil. böyle de salağız böyle de malız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın