resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:24
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 4071
    kendisinin gitmesi beni sevindirmiştir.

    şu sebeplerle:

    galatasaray zaten oyunu sağdan oynayan bir takıma sahip oldu iki senedir. rashica'nın ve sağa yatık mertens'in oyunuyla top hep sağımızdaydı. bu sebebin de etkisiyle yediğimiz en tehlikeli ataklar hep soldan geldi. harika bir defansif bek performansı gösterse de geçen sene yerine oynadığı maçlarda dubois'nın da o kaliteye yakın bir oyun oynadığını düşünüyorum. yani bana kalırsa okan buruk'un sisteminde sağ taraf biraz daha avantajlı oldu hep. bu sene barış ve kaan'ın da çok fazla sırıtmadığını, en azından ofansif katkılarıyla boey'i denkleştirdiklerini görüyoruz.

    bir diğer sebebi, boey gerçekten benim galatasaray'da (2006-...) izlediğim en iyi defansif sağ bek. ama sanırım hücum anlamında da en kötülerden. gerçi bu sene o konuda da üstüne koydu fakat ortaları hala felaket. galatasaray'da, özellikle sağ tarafta biraz daha hücum özellikli bir bekin de katabileceği çok şey olabilir. her ne kadar boey'den fazla zaafiyet gösterse de.

    boey kadar iyi bir defansif sağ bek bulabileceğimizi düşünmesem de bu satışın parasal katkıyla beraber olumlu olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın