resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 4082
    kontratının bitmesine 1.5 sene kalmış olan oyuncumuz. 20 milyon bile mükemmel bir para.

    boey’in yeri dolar mı? hele de hayatını geçiş üzerinden kuran bir galatasaray için. hiç zannetmiyorum. ancak burada maalesef karar verecek olan biz değiliz. transferin bitmesine bu kadar az kalmışken boey’den gelecek parayı takıma artı değer olarak katabilecek bir yönetimimiz var mı yada erden timur’a bu konuda güveniyor muyum? açıkçası bu sorunun cevabı da hayır.

    gidenin yerini en son ne zaman doldurduk, hatırlamıyorum. kendisinden gelecek parayı rıdvan’a verdikten sonra ne yapacağız yada rıdvan o paranın oyuncusu olabilir mi(rıdvan’ın gelmesini istiyorum)? bu sorunun cevabı da hayır bana kalırsa.

    benim çok uzun bir süre günah keçim 2023-24 yaz transfer sezonu olacak. galatasaray’a azıcık katkı almamıza neden olan bu dönemin transferlerine korkunç senelik maaşlar verdik ve elimiz kolumuz bağlandı açıkçası.

    pesimistim. he boey’in parası mundar edilmez ve artı değer katarak şu dönemi atlatırız. işte o zaman erden timur’a inananlar arasına katılabilirim. şuana kadar saha içine katkısını vasatın altı olarak yorumluyorum ben. belki de kendisiyle ilgili fikirlerimi değiştirebilirim.

    olası transferi umarım hem kendisine hem de bize hayırlı olur. kendisini gösterir, galatasaray kendisi gibi başarılı scout transferleri yapabilir. hem bize transfer konusunda referans hem de avrupa’ya galatasaray’ın reklamını en iyi şekilde yapabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın