resim
Serdar Özkan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 80
    kendi ağzından çıkan laflara göre, galatasarayla anlaşmış futbolcudur. artık serdar özkan'ın takıma yararlı olup olmayacağını konuşmaya başlamalıyız.bence kaliteli-yerli ve rotasyon oyuncusu en azından kanat oyuncularımızı (gio-kewell-keita) yerli belli bir seviyenin üzerindeki bir isimle desteklemiş olacağız. beklentilerimizi düşük tutarsak serdar da aklına başına alıp rijkaard ın sözlerini dinler ve kendini onun ellerine bırakırsa seviye atlayabilir.

    gökhan zan dan sonra beşiktaş'tan gelen bonservissiz adama, tabi ki bir önyargı olacaktır, ama ben umut görüyorum bu adamda. en azından kanat-forvetimizin yedeği aydın değil serdar özkan olacaktır.

    altyapı fetişist arkadaşlar dadanmadan edit: aydın yılmaz isimli gamsız kardeşimiz florya nın havasından suyundan bir şekilde kötü etkilenmiş bir arkadaşımızdır.

    floryanın kapısında yazan,seni buraya getiren yeteneğindir ama burda kalmanı sağlayacak olan ise karakterindir, lafından zerre anlamamış olduğu için önümüzdeki sene takımda olmayacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın