resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 4034
    kendisi dünyanın en büyük kulüplerinde forma giymeyi haketti artık, bu yüzden transferine karşı değilim hatta satılması taraftarıyım.

    ne zaman şunu satan şampiyonluğu satar desek o futbolcuyu bir daha o fiyata satamadık, ya teklif tatmin etmedi ya biz yerine birisini bulamadık vs. kemik 14-15 kişi oynanan bir oyunda bir kişiyi sattığın için şampiyon olamayacaksan olma zaten. ederini bulan herkes*
    bu oyunun satışsız dönmediği artık fark edilmeli.
    nelsson’u satabilmek için 40 takla atıyor hoca da yönetim de.

    kendisinin yerine adam hazırlamak olması gereken, hepsi birbirini tetikliyor. bugün sacha’yı satıp yerine ya potansiyelli ya olmuş alırsın, sol bek alırsın, orta saha alırsın. yerine adam bulamazsan bile orayı kotarabilecek 3,5 futbolcun var hali hazırda. aynı sene başında nelsson’da olduğu gibi. 17’ye satsaydılar kendisini, zaten emin, kaan hazırdı mevkisi için hiçbir futbolcu bulamasan da istediğin gibi, ki yine sanchez şansı çıkabilirdi karşına 7-8m karda olurdun. şimdi de barış, kaan, dubois, ali kullanabilirsin. emin’i geri çağırıp hem sağ bek hem stoper rotasyonuna sokabilirsin, hem de 3lü deneyebilecek stoper bolluğuna da sahip olursun.

    bilemiyorum, kendisi dediğim gibi artık top level takımları hakediyor, bunların arasından da bayern’e gitmesi temennim. umarım bayern de çıkan taraftar isyanından sonra akıllanmıştır da kemiksiz 25’i masaya vurur.

    bu teknik ekip ve erden timur varken satış yapılıp yeni potansiyellere dönüştürülmesi gerekiyor tavan yapan futbolcuların. yoksa bir düşünün başka zamanlardaki gibi alınan kuş kadar bonservislerin kimlere peşkeş çekildiğini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın