• 372
    20 lig maçında 13 tane penaltı atışı kullanmayı hiç bir oyun metriğiyle açıklayamazsınız. her maçı domine eden dünyanın en iyi takımları bu rakamlara asla ulaşamıyor. işlerine gelince rcs istatistiklerinin arkasına sığınıp, aynı verilerle geçtiğimiz sezonun adalet datasını canlı yayında sunan erden timur'a denmeyen kalmadı sosyal medyada. bu arsız ve gözü dönmüş bir topluluğu gözler önüne sermekte. başarı için her yol mubah anlayışı uzun vadede hep hüsranla sonuçlanmıştır.

    yarın bir gün ülkemizde ciddi bir kaos çıksa elinizdeki ekmeği ilk bu tip insanlar çalarlar. 2 sezondur karşılarında güçlü galatasaray olmasına isyan eden ve eylemlerini giderek yoğunlaştıran bir yapıyla karşı karşıyayız. saha içinde rekabet etmesi imkansız bir rakibiz onlar için.

    bu sezon özelinde bir çok eforsuz rakip, lig başlangıcı için ivme kazandırıcı rahat fikstür, sıkışık anlarda devreye giren ve sorunu çözen var ve hakem kararları, yanlı yayıncı kuruluş ve bunları destekleyen dev bir trol bir basın ordusu vs...

    not: bu bir saha içi mücadelesi değildir. futbol her temasta penaltı çalınan bir oyun da değildir.

    bu lige acilen yabancı hakem kadroları gelmesi gerekiyor. bunun lobisi için ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı. çünkü galatasaray aleyhine çalışan bu organize yapı bu sene de amacına ulaşamayacak. bu sebeple bir sonraki sezon bunun da üstünde skandallar görebiliriz.

    bu kudurmuş, kontrolden çıkmış, haksızlığı hak gören topluluğa bir şampiyonluk verene kadar futbolun doğası katledilecek 2 sezondur yaptıkları gibi.

    biz güçlü bir dönemden geçiyoruz ligi yine alırız. ama işimizi kolaylaştırmanın 1. yolu fifa'ya bağlı, güvenilir, kuzeyli bir hakem grubuyla temiz bir sezon oynamak için lobi faaliyetlerini arttırmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın