• 362
    başakşehirin iki oyuncusunun 2 ayrı devrede 2 dk arayla peşpeşe aldığı sarı kartlarla oyundan atıldığı maç. tesadüf mü?

    penaltı pozisyonuna internetten bakındım da bence de penaltı. başakşehirli oyuncu bizim nelson gibi kendini sakınmış ama vücudunu döndürürken dirseği de dışarı çıkmış. ve top oraya gelmiş. bu, kurallara göre penaltı. ve çizgi içinde görünüyor. kural penaltı diyor ancak fblilerin kollarına böyle çarptığında "oyna devam" rezaletinden de bahsetmezsek olmaz. kural kitabında "fbli oyuncu yaparsa" diye başlayan bir madde varsa bilelim!

    kendini sakınan oyuncunun eli vücudundayken koluna çarpan top penaltıysa eli vücudundan uzakta olan ve kendini sakınmayanın koluna çarpan top nasıl penaltı olmaz!? biri penaltıysa biri değil! bu maçta başakşehirli oyuncu ve bizim birkaç hafta önceki nelson'un koluna çarpıp penaltı verilen pozisyonlar penaltı ise ama fb li oyuncunun açık eline çarpan penaltı değilse kural hatalıdır. adaletsizdir. ama böyle bir kural yoksa o zaman açık ve net hakemler taraflıdır.

    başakşehirli oyuncunun kendini attırması yetmedi fenere son dakika penaltı verildi. her maç bir penaltı atıyorlar. rekora koşuyorlar!

    https://twitter.com/...QbPPCURmBqg&s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın