resim
Yusuf Sarı
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.68
Uyruk:Türkiye
  • 205
    şu an transferin en zor konuşulacağı takıma, galatasaray'a gelmesi gündemde futbolcu.

    misal barış alper ne olacak? boey gidince barış alper sağ beke geçerse, ki bence olması gereken budur, öndeki rotasyona yusuf'u yazmak faydalı olabilir. içeri kırılan bir oyuncu olarak bindiren barış ile kimyaları tutabilir. ancak sağ beke örneğin dubois dönecek deniyorsa, ben dubois gelene kadar beş pozisyondan en az üçünde yusuf'un yırtılıp gittiği, tek başına kaldığı ataklar yaşanacağını görebiliyorum. bindiren bir bekle oynamaya devam edeceksek, evet yusuf sağda olur. kaan ayhan çok garip bir futbolcu, saçma sapan şekilde bindiren bek de oynayabilir, bir şey diyemiyorum. ancak şu da var, zaniolo, ziyech, yunus ne olacak? hangileri gidecek, hangileri kalacak? eğer yunus ve zaniolo gitmezse, yusuf sadece kadroyu şişirir.

    gideniyle geleniyle karmaşık bir transfer dönemi olacak galatasaray için. şansımıza, elimizde bol bol değer var, doğru planlama ve çok değil, 1-2 nokta atışı transferle şova devam edebiliriz.

    yalan yok, gönlümden nando - locko - abdülkerim - sanchez - barış - torreira - ıslak hayalim kessie - kerem - zaniolo - yunus - icardi 11'i geçiyor... yusuf bu kadroda yer bulur mu? bulur ve iyi de top oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın