resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 638
    sabri'nin hallerini de biliyoruz, daha iyi bir alternatifi olmadığı için katlanmak durumunda kaldığımız zamanları. sabri'nin hoca seçtiğini görmek çok zor değil; feldkamp da fayda olmadı skibbe de. ama rijkaard'a olan saygısı ve hatta yüksek ihtimalle de hayranlığı onu gelişmeye itti. keita bu sezon bu kadar gönüllere taht kurduysa ona o sağ kulvarı açan sabri sayesindedir. en önemlisi çenesi tutmayı öğrendi, ibrahim üzülmez'in veliahtı damgasından sıyrılmaya başladı.

    caner'e gelince. neden olmasın? hakan balta şuan takımın pique'si olmuş durumda hemen hemen. rijkaard da tahminimce memnundur. ayrıca sol bek olmasından mütevellit caner'in savunma açıklarında iyi kademeler yapıyor sezgisiyle. yani bu sistem oturduktan sonra caner'in gelişmesi için herşey hazır olucak.

    şuan çok tecrübesiz, çok heyecanlı. ama kendine güveni var ki topu alıp yaldır yaldır gitmeyi düşünebiliyor. bu özgüvenini biraz aklıyla biraz da zamanla yerleşecek olan tecrübesiyle birleştirdiği takdirde kadronun vazgeçilmezi bile olabilir şu sistem dahilinde.

    ama bunlar sadece varsayımlar, dilediğim gibi gelişmesi ihtimali üzerinden yaptığım çıkarımlar. yeteneği tartışılmaz. eğer ki daha iyisini daha ucuza bulabiliceklerine inanıyorsa transfer ekibi; durmasınlar. ama mevcut koşullar içinde her ne kadar şüphelerim de olsa böyle saf bir solak yeteneğin kaçırılmaması taraftarıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın