resim
Çağdaş Atan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Başakşehir
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 469
    kendisinin hangi takım semapatizanı olduğunu falan bilmiyorum ama galatasaray maçlarında basit faullere bile gözlerini bölerterek itiraz ettiğine dafalarca şahit olduk. aksine fb maçlarında doğrandığı maçlardan sonra öyle meltem rüzgarları gibi ılık ılık dalgalanışlarını izledik.

    bizim maçlardan sonra kendisi 4231 dizilir gibi duruken, 442 şeklinde bastık. top bizdeyken 433 parselizasyon vs diye anlatmayı severken, fb maçlarından sonra fenerbahçe çok arzu ettiği şampiyonluğa bu sene yakın falan geveliyordu.

    hadi üstüne sünger çekelim ve 24 ocak 2024 başakşehir fenerbahçe maçını bekleyelim; bakalım 21 ocak 2024 fenerbahçe samsunspor maçında güven problemi yaşamış, değişiklikleri sorgulanan fb'yi direnciyle kırmaya mı çalışacak yoksa hatayspor, rizespor gibi kendi ceza sahasında paslaşırken kaptırmaca mı oynatacak. kendisinin de dediği gibi uzay takımı fb erken bulduğu gollerle fişi çekecek mi?
    maçı erken koparamayan fb'nin düştüğü halleri gördük. son 2 maçı** izleyen her hocanın yapacağı şey belli. bakalım maç sonunda şöyle dizilip kapattık, buaradan baskı yaptık diye mi anlatacak yoksa la fontaine'den alıntılar mı yapacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın