• 7689
    2023-24 sezonun başından beri hem hocası hem de kadrosu medya tarafından inanılmaz algı ve manipülasyonlar ile abartıla abartıla yalan yanlış aktarılmıştır. evet ligimiz son dönemlere bakıldığında o kadar kalitesiz ki şu kadro ismail kartal gibi bir hocanın elinde bile şu kadar hafta sonunda halen lider olarak devam edebiliyor. yani ligimize bakınca kadroları iyi ama kesinlikle bizim takımdan daha iyi değil. hatta yakın kalitede bile değil. bu durumu sezon başından beri söylüyorum, yazıyorum yazmaya da devam edeceğim.

    bir kere bu takım bilmem kaçıncı kere sil baştan kuruldu, takımda en çok bel bağlanılan 2 hücumcu eytli kıvamında ligin ortalarında posası çıkmış hale geldiler. bizdeki mertens her açıdan 2sine de bedel kalanları da saymıyorum. sezon ortasına kadar her açıdan birçok taraftarımızla beraber kafamızı ütüledikleri şu ana kadar 15 maç kaçırdığı garanti olmuş kronik sakat 31 yaşındaki fred’e 15 milyon bonservis 5 milyon euro’dan fazla yıllık maaş gömdüler. bizde sırf torreira’nın varlığı bile yeter ki sergio oliviera, kerem demirbay falan net avrupa standartında topçular. elle tutulur tek adamları szymanski kalmış oldu. o da hem istatistiki hem de oyun katkısı olarak ben de dahil hepimizin eleştiri yağmuruna tuttuğu 10 numara pozisyonunda sıfır maliyetli aslanımız kerem aktürkoğlu’ndan daha iyi değil. sırf türk rotasyonuna gömdükleri parayla süper ligde şampiyon olacak kadro kurarsın. biz ise 3 kuruşa nusretten altın soslu kobe bifteği yiyoruz. bizim türk rotasyonumuz net oğlu net daha iyi. stoperleri yok, bilmem yine 10 milyon para verdikleri adamlar sakatlıktan, bilmem ne kupasına katılmaktan doğru dürüst maça çıkmadı bile. bizim stoper rotasyonu avrupa klasında falandır zaten, kıyas bile yapmıyorum. kalan futbolcularının hepsi ismi var, cismi yok tiplerle dolu.

    yani bunların gazına gelmeye asla gerek yok. ha devre arası yine milletin gazını almaya devam ediyorlar. 37 lik eytli bonucci ile stoper bölgesine yama yaptılar. daha beteri 30 yaşında çaptan düşmüş milan gibi bir takımda bile kadroya zor giren kruniç’e önden 5 milyon’u gömdüler bile. orta sahaları bomboş tiplerle şişik değilmiş gibi hem de. zaten çoğu ortada bile yok.

    sözlükteki birçok arkadaşın tespitine katılmakla birlikte, tüm takımı dzeko’ya göre kurdukları için, artık evi arabayı ne varsa onu da üstüne yapmışlar. inanılmaz enkaz bir kadroları var. umarım şampiyon olmadıklarında hem ali koç’u linç edecekler hem de sırf parası yüzünden kal diye yalvaracaklar. bu sezon alengirli işler dönmedikçe de uzun olmayan bir sürede lige havlu atacaklarını düşünüyorum. yavaş yavaş otorite sorunları da ortaya çıkacaktır. hele hele en ufak bir puan kaybında içine kaçırdığı belli olan hocalarının bu kadroyu bu süreçte yönetebilmesini mümkün görmüyorum. yani sözün özü takke düştü kel göründü bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın