resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 1548
    dünde gelip başlığına aynısını yazmıştım. bu adam adına tek isteğim kurda kuşa yem edilmesin. çünkü artık gerçekten izzet-i nefis meselesi oldu bu iş.

    bizim taraftar eleştiri ile hakaret arasındaki çizgide artık boyut aştığından, en acımasız halini bu adam üzerinden uyguluyorlar. kimsenin haddi değil bu adamı ya da galatasarayın bir sporcusunu bu şekilde itibarsızlaştırmak. eleştiriyi anlarım fakat bu işin artık suyu çıktı. sosyal medya da kendini bilmez, komik olmaya çalışan, 3-5 galatasaray taraftarı olduğunu zanneden ergen tipe bakıp; "bunlar böyle konuşuyorsa, biz daha beterini yaparız" diyerek galatasarayın bir sporcusunu itibarsızlaştırmaya çalışıyor. "bağzı" arkadaşlarda buna çanak tutuyor.

    bizler eleştirebiliriz. kilosunu, yeteneğini, vurdumduymazlığını vs... fakat sadece eleştirebiliriz. bu adamın yeteneği galatasaray için yetersizse, okan hoca gönderebilir ama eğer göndermiyorsa biz tam destek vermek zorundayız. o yüzden gerekirse her gün bu başlığa gelip bunu yazmaya devam edeceğim.

    bizler taraftarız ve tarafımız belli. biz eleştirsek bile her oyuncumuza istisnasız destek vermeliyiz. bu yollardan daha önce kaç kere geçtik. bizden daha iyi değiller, daha zeki değiller. bunu bilip ona göre hareket edilmesi gerektiğine inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın