• 256
    valla truva atı olmaya çalışsa, anlardık diye düşünüyorum.
    kimsenin kalbini açmadım, bilemem.
    ama benimle özelden 'arda güler'in balon olduğunu' tartışacak kadar truva atıysa bravo diyorum.

    carcharoth bundan sonra truvaysan da kaliteli şekilde yap. yenilince yangın yap, oyuncu alamayınca yangın yap. fırsat kolla, doğru zamanda doğru oyuncuya salla. mesela bizim sözlük buna müsait, maç günlerinde, entry'si en yüksek olan oyuncuya gerçekle karışık, sadri alışık salla. hele bir de bir iki maç daha kötü oynarsa, çok rahatsın. daha da devam ediyorsa, hocaya falan salla. hem oyuncuyu, hem hocayı bitir.

    fenerbahçe'nin aldığı szymanski ve fred'i öv. erden timur'u küstürmeye çalış. hiç bizim o kadar bonservis harcayacak paramız var mı diye sorgulama... fred 15 bonservis 5 yıllık ücret, szymanski 12+?, ? yıllık ücret ki, sanmıyorum 2 milyon eurodan az olsun. elinde torreira varken fred iste. mertens gibi her maç kıçını yırtan oyuncu varken, boş istatistiklerin adamı szymanski'yi öv.

    çok kalitesiz bir truvasın kardeş. yazıklar olsun sana.*

    sözlükte gördüğüm en fanatik galatasaraylı. ki kendisini sevmekle beraber bunu da iyi anlamda yazmıyorum. ama bütün bu fanatikliğine rağmen yangın çıkardığını hiç görmedim. mesela bu nadir bir özellik. genelde doğru orantı vardır yangın çıkarmak ve fanatiklik ilişkisinde. bu da demek oluyor ki adam hem fanatik, hem de en azından takıma zarar vermeyecek kadar kendini frenleyebiliyor.

    yaşını bilmemekle beraber, 2000-2010 arası karanlık dönemde veya 14 yıllık şampiyonluk yaşayamadığımız dönemde ciddi takip eden taraftarlarımızda var bu özellik.

    mesela babama, 'baba x oyuncuyu alıyoruz.' derim.
    'oh iyi' der.
    'şu kadar para veriyoruz' derim.
    'olsun fener y'ye bu kadar para veriyor, sıkma canını' der..
    oyuncuyu fener alır, 'oh yarasın fenerimin paraları' der.
    galatasaray taraftarının savunma mekanizması budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın