resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 1526
    kendisini hiçbir zaman kilo problemi nedeniyle eleştirmedim hatta birkaç kez övmüşlüğüm var. evet kilolu fakat bu goygoya yağ sürmek istemedim açıkçası.

    ndombele'nin bir zamanlar oyunun tamamında var olabilen komple bir futbolcu olduğu çok belli. hatta tekniğinden hiçbir şey kaybetmemiş. birebir çalım atabiliyor. dar alanda kısa paslarla ve verkaçlarla takımı ikinci bölgeden çıkarabiliyor.

    fakat futboldan kopuk bir görüntüsü var. zaman zaman konsantrasyon kaybı yaşıyor. bu sadece fizik durumu kötü olduğu için değil. sanki futbolu kafasında bitirmiş gibi. topsuz alanda garip sakarlıklar yapabiliyor.

    örneğin 21 ocak 2024 trabzonspor galatasaray maçı'nda yediğimiz korner golünde pozisyon alışına bakalım. ne yaptığının nerede durduğunun farkında değil gibi. etrafında kimse yok fakat alan savunmasına devam ediyor. gol onun suçu demiyorum fakat birebirde kimseyi tutmadığı gibi kale direğine en yakın oyuncu olarak oraya da gitmiyor. belki direğe yakın beklese topu kaleden çıkarabilme şansı var. oyuna konsantre futbolcu bu gibi ayrıntıları kaçırmaz. ndombele biraz olaydan kopmuş.

    https://beinsports.com.tr/...onspor-galatasaray-8

    04:35
App Store'dan indirin Google Play'den alın