resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 1525
    https://gss.gs/kto.jpeg

    buradaki bazı yazarlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor, o yüzden obez muhabbetleri dönerken pek bir şey yazmak da istemedim ama cidden sıktı bu durum, adamı 20 kilodan fazla fazlası olduğu için sözleşmesi feshedilen joris gnagnon ile kıyaslayan bile oldu.

    şimdi merak ediyorum. ne oldu? bu adam 3 günde 5 kilo mu verdi? bu adamın ideal kilosunda olmadığı bir gerçek, lakin şişkoluk falan yok artık daha neler. şu 100. yıl formasının nasıl bir tasarımı varsa giyen her oyuncumuz ayı gibi gözüküyor içinde. şişman gösteren hatları ile galatasaraylı futbolculara aılmış en büyük kazık oldu. yarın abdülkerim bardakçı kötü oynarsa ona da şişman yazılacak çünkü bu formanın içinde tıpkı icardi, ndombele ve diğerleri gibi o da ayı gibi gözüküyor.

    21 ocak 2024 trabzonspor galatasaray maçından alınmış fotoğraf karesinde de göreceğiniz üzere bu adam şişman falan değil. evet ideal fiziğinde olmayabilir ama şişman hiç değil. şişman adamı orta saha gibi bir mevkide okan buruk oynatmaz zaten. bu arada ilgili maçta topla ilk 2 buluşmasında hata yapsa da sonrasında gösterdiği reaksiyon çok güzeldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın