resim
Kaan Ayhan
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2044
    futbolu o kadar biliyor ki hayranlık duymamak mümkün değil. sahada oynanan oyunun her bir anında düşünerek hareket ediyor.

    aynı zamanda buz gibi adam tabirinin de tam karşılığı. o ana kadar performansı nasıl olursa olsun bir sonraki pozisyon da maksimum konsantrasyonu göstereceğini hissettiriyor bize.

    gerçekten çok temiz bir sağ ayağı var. ortaları, pasları, şutları navigasyonla gönderilmiş gibi. dün attığı üçüncü gol * set oyununda gelmedi. presle topu kazandık. saniyeler içerisinde o koşuyu yaptı. üzerine de olağanüstü bir vuruş kalitesi. şimdi düşünelim, ara transferin ilk günü bir sol bek transferi indirdik istanbul’a. bırakın maç boyu performansını, sadece 3. goldeki vuruş kalitesini görsek oh be turnayı gözünden vurmuşuz derdik muhtemelen.

    kaan ayhan’ın asla ilk 11 oyuncusu olmasını istemem ben galatasaray’da. çünkü büyük hedeflere giden bir takım olacaksak tam da böyle bir sigortaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. böyle bir profilden kaç tane bulabiliriz? o yüzden tek mevkinin ana oyuncusu olsa diğer mevkiler için tedirgin olurum.

    ayrıca, kendisinin en zayıf yönü fiziksel bir oyun karakterinin olmaması sanırım. yani sürekli tempolu oynayan, rakiple temas etmek isteyen bir oyuncu değil kaan. o yüzden düzenli ilk 11 çıkan bir kaan ayhan bir süre sonra yıpranabilir diye korkarım açıkçası.

    son olarak, alman alt yapısında yetişen oyuncu havuzu gerçekten çok değerli. fatih demireli’nin bu pazarda hakimiyetimizin artmasında büyük katkısı olduğunu biliyoruz. o da ayrı bir mutluluk kaynağı geleceğe umutla bakmamız için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın