resim
Frederico Rodrigues de Paula Santos
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 583
    üzerinden yine çok gereksiz ah, vah edilen oyuncu. tıpkı gedson, rashica, ghezzal, rosier, visca vs gibi.

    galatasaray, bu ligin bayern münih'i değil. en azından ekonomik olarak. öyle puan durumuna bakıp, ligin 1.sırası veya 3.sırasındaki takımının en iyi oyuncularını, en pahalı transferlerini "keşke bizde olsaydı" diye arzulamak çok doğru gelmiyor bana.

    rashica için 5 milyon, fred'e 10 milyon, szymanski'ye 10 milyon, icardi'ye 10 milyon, davinson'a 10 milyon vs tek sezonda olacak iş değil bunlar. biraz bonservis, biraz maaş, biraz opsiyonlu kiralık şeklinde kurduğun takım kusursuz olmuyor zaten.

    yoksa fred, mozambik liginden falan gelmedi. gayet bilinen ve izlenen ligden*, manchester united forması giyerken geldi. üç aşağı beş yukarı bizim ligde fark yaratabileceğini herkes biliyordu. mesele, bu saydığım nedenlerden ötürü 30 yaşındaki bir adama bu bonservisi ve yüksek maaştan 4 yıllık kontratı verip vermeyeceğimizdi.

    işin ilginci, bugün en az fred kadar, szymanski kadar başarılı olabilecek atıyorum zielinski'yi, rabiot'u alalım mı desek fred'i beğenenlerin çoğu yaş ve maliyet nedeniyle bu transferlere karşı çıkacaktır. karşıya gidince, üstüne bir de iyi oynayınca 3 kat falan daha değerli oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın