• 479
    öncelikle kendisini twitter, youtube gibi bütün medyalardan engelledim. benim sayemde bir gram dahi katkı görecekse görmemesini tercih ederim. her ne kadar doğrudan bana ulaşmasa da alıntılar ya da dolaylı kanallardan kendisinin paylaşımlarından bir şekilde haberdar olabiliyorum. örneğin bu paylaşıma sözlük sayesinde ulaştım:

    https://twitter.com/...yTfkJg6LMnQ&s=19

    --- alıntı ---

    çağlar söyüncü ac milan, porto, west ham, fulham ve roma’dan gelen teklifleri reddetti.

    --- alıntı ---

    şimdi bu adam bir şekilde özellikle transfer haberleri konusunda en çok takip edilen, güven veren isim konumunda. fanatik fenerbahçeli olmasına rağmen galatasaray ile ilgili haberlerde de aynı şekilde ön plana çıkıyor. bu durum başta yönetimimiz ve galatasaraylı gazeteciler olmak üzere hepimizin ayıbı.

    bahsettiğim alıntıdaki habere belki sen, ben inanmayacağız hatta gülüp geçeceğiz. ancak buna inanacak ciddi bir kitle var; diyelim ki haber doğru, benim bahsettiğim şey ise paylaşım tarzı. mesela soru basit, neden reddetti? türkiye'yi mi çok özledi? aslında tek hayali fenerbahçe'de mi oynamaktı? ailecek doğuştan fenerbahçeliler mi? ilk aklımıza doğal olarak bu sorular geliyor değil mi? yoksa adam milan, porto, west ham gibi kulüpleri niye reddetsin. görmüyor musunuz çağlar fenerbahçe'si için nasıl fedekarlıklar yapıyor, para falan hiç önemli değil. :)

    uzun lafın kısası bu adam yerden göğe kadar başarılı bir gazeteci ve biz de buna bir şekilde katkı sağlıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın