resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 1479
    şu anki fizik haliyle sahada olması galatasaraya zarar veren futbolcu. bir futbolcu iyi veya kötü dönem geçirebilir, karakterini beğenirsiniz veya beğenmezsiniz hepsi ayrı konular. ancak bu fiziksel görünümde olan ve geldiğinden beri bunu aşmakla ilgili belli ki çalışma yapmamış adama formayı verirsen hem içeriye hem dışarıya kötü mesaj verirsin.

    diyelim ki ben galatasarayda oynayan bir futbolcuyum ve takımımı seviyorum. yanımda ndombele oynuyor her maç hafif tempolu koşu şeklinde geçiriyor ve en az 15 kilo görünen fazlası var ve kemiksiz 3 milyon euro kazanıyor. takımımı sevdiğim için dönüp kendi performansıma bakarım ancak bilinaçltımda ben yatsam da hoca oynatır düşüncesi oluşur.

    rakip tarafta olduğunuzu düşünün futbolcu veya taraftar olarak. ocak ayı biterken galatasaray orta sahasında fizik durumu 90 dakika futbol oynamaya elverişli olmayan hatta profesyonel futbolcu görünümünde olmayan biri var. bu açıkçası beni daha iyi ve daha güçlü hissettirirdi.

    okan hoca belki kendi aldırmadı oyuncuyu bilmiyorum ancak en azından forma giydiğinde işine, kulübe ve taraftara saygısını gösterecek bir vücut yapısına dönene kadar ndombeleyi oynatmamalı. eğer hoca oynatacaksa da yönetim bu işe karışmalı çünkü iş şaka boyutunu geçti ve galatasaray markasına zarar verecek noktaya geldi.

    ndombele dahil hiçbir futbolcu yattığı yerden para kazanılan bir kulüp imajı veremez. buranın tatil köyü veya rehabilitasyon merkezi olmadığı hem taraftarın hem yönetimin hem teknik ekibin hem de oyuncuların kafasından çıkmamalı. aksi halde böyle utanılacak manzaralar ortaya çıkar maalesef. işine saygısı olmayan geçici futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın