resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2688
    son zamanlarda taraftarların tepkisini biraz fazla ciddiye alan sihir yapamayan fildişi malı sihirbaz. galatasaray forması giyen bir oyuncuyu en son ne zaman bu kadar eleştirdiğimi hatırlamıyorum, ama zaha bunu hak ediyor gibi. adam, galatasaray taraftarının, kendisinden soğuması için elinden geleni ardına koymadı. bazı taraftarlar onu, fenerbahçe'ye karşı bir çalım olarak gördüğü için savunsa da, ben bu oyuncuyu savunacak değilim. neden mi? çünkü zaha'dan yayılan negatif enerji, radyoaktif atıkları aratmıyor. en doğru tabir bu oldu sanırım.

    mertens'in 9.5 reytingli performansıyla parladığı 15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçında bile, zaha'nın, mertens'e yönelik el kol hareketleri vardı. düşünün ki mertens, galatasaray'ın ressamı gibi, her maçta sanatını sergiliyor. öte yandan zaha, sanki futbol sahasını yanlış anlamış bir rock yıldızı gibi, kendi solo performansını yapmaya çalışıyor. buna rağmen mertens yorgunluktan nefes nefese kalmışken, zaha denen etkisiz elemanın idadesi şu oluyor https://gss.gs/a4B.jpg kendisine pas gelmediği her an, sanki bir şeyler eksikmiş gibi surat asıyor. bu tür davranışları yüzünden geçen sene oluşturduğumuz aile yapısını bir türlü kuramadık. kerem-icardi bağlantısına zarar verdiğini de söylemeden geçemem.

    davranışları bir kenara, bir galatasaray oyuncusuysan sahada terinin son damlasına kadar mücadele etmek zorundasın! (u:barış alper yılmaz`) https://gss.gs/p5n.mp4 bu pozisyonda biraz daha çabalasa, belki de hâlâ şampiyonlar ligi'nde mücadele ediyor olacaktık. aynı senaryo 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçında da yaşandı. defansa yardımcı olmayışı yüzünden kaç gol yedik, sayamıyorum bile. elbette bir iki pozisyon kurtardı, ama bu, diğer tüm hataları örtmeye yetmiyor. zaha, mauro'ya pas vermediğinde, mauro başını yere eğip, mutsuz bir şekilde uzaklaşıyor. mauro'nun normalde hata yapan herkese destek çıktığını düşünürsek, bu durum biraz ironik. umarım zaha, galatasaray'a olan bu "değerli"* katkılarının ardından bir an önce uzak bir yere transfer olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın